18 september 2010

3 skäl för att rösta på Alliansen

En dag kvar till valet. Det finns tre skäl till att inte rösta på de rödgröna, ytterligare tre skäl för att rösta på alliansens politik och så vill jag lägga till två skäl till varför just moderaterna.

En regering med Lars Ohly som statsråd kommer att tvingas kompromissa med vänsterpartiets värderingar om demokrati. Det har vi redan sett i den gemensamma utrikespolitiken.

En regering med Miljöpartiet kommer motarbeta den tillväxt vi behöver för en bättre miljö och välstånd. Förbifarten Stockholm, snabbavveckling kärnkraften och höjda skatter på transporter försvårar inte bara för företagande utan för oss alla.

Med en socialdemokratisk statsminister kommer åter enskilda människors trygghet ställas mot kraven på att staten ska styra över välfärden. Attackerna mot skattesänkningar som har gett människor större trygghet talar sitt tydliga språk.

Med alliansen får vi fortsatta skattesänkningar som ger fler jobb och tryggare familjer. Vi får fortsatt satsning på valfrihet och en välfärd som anpassas efter människor och inte politiker. Och vi får en stabil ekonomisk politik som gör att Sverige kan gå i täten.

Varje röst på moderaterna blir en röst på ökade kunskaper i skola och satsning på forskning, trygghet på gator och torg och ökat företagande.

Det är vad Sverige behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar