19 september 2010

Idag gäller det

I dag gäller det. Och skillnaderna är stora.

En röst på miljöpartiet blir en röst mot den tillväxt och fria handel som miljö och global utveckling behöver. En röst på socialdemokraterna blir en röst mot den sociala trygghet som så många kunnat få genom stabila statsfinanser och lägre skatter. En röst på vänstern blir en röst mot den offentliga sektor som kräver att fler har jobb och kan betala skatt.

En röst på Sverigedemokraterna blir en röst mot ett starkt och ledande Sverige.

Varje röst på moderaterna blir en röst som bidrar till en stark majoritetsregering, som kan stärka företagande och låta nya jobb växa fram. En energipolitik som minskar utsläpp och gör att Sverige kan klara klimatpolitiken. En röst för valfrihet och mångfald, tvärtemot den socialdemokratiska synen. En röst för tillväxt och en bättre miljö.

Sverige har blivit Europas starkaste ekonomi genom en politik som de rödgröna har förkastat. De har sagt att den hotar välfärden i ett land där välfärden i dag står starkare än i något annat land.

De vill montera ner försvaret och ta hem svensk trupp från Afghanistan. Det val som hölls där i går hade inte kunnat hållas med deras politik och det hade lämnat fältet fritt för terrorismen med bas i Afghanistan. De vill kvotera och tvinga, beskatta och reglera.

Gamla kommunister som vill styra, miljöpartister som vill motverka tillväxt och socialdemokrater som vill styra människors liv. Eller en allians som vill föra Sverige vidare med mer frihet. Det är viktigt att vi vinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar