21 december 2010

Väljarnas bild av Danderyd är en annan än Folkpartiets

Publicerat i Mitti Danderyd 2010-12-21

Folkpartiet i Danderyd har deklarerat i debatt i fullmäktige att deras enda mål i valrörelsen var att se till att moderaterna inte fick förnyat förtroende. Maktmonopolet skulle bort enligt dem.
Det är väl ändå att undervärdera väljarna när man så hårt kritiserar ett parti för att ha styrt kommunen under lång tid. Kan det måhända vara så att bilden av Danderyd är en annan för invånarna än det är för folkpartiet. Allt det som folkpartiets representanter kritiserar: Sveriges bästa skolor, välskött ekonomi, hög kvalitet inom äldreomsorgen, fina grönområden och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter är en verklighet vi faktiskt kan skryta med.

Efter valet talar FP och S samma språk och är förvånansvärt samstämmiga om hur de skulle vilja se en utveckling av Danderyd. Jag är tacksam, och förmodligen är de som la sin röst på FP också tacksamma, att ett sådant samarbete inte blev av. För vem hade innan valet kunna tro att en röst på FP var en röst på de röda i Danderyd.
Nu får väljarna ett stabilt fortsatt BORGERLIGT samarbete i kommunen med M, C och KD som tillsammans kommer fortsätta utveckla Danderyd till Sveriges bästa kommun att leva i.
Isabella Jernbeck (M)
Ordförande för Danderydsmoderaterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar