4 oktober 2011

S-kvinnor attackerar RUT-tjänster

De socialdemokratiska kvinnorna har nu startat krig mot Sveriges kvinnor och män. Med gamla tiders fördomar i bagaget dömer de ut hushållsnära tjänster som mest utförs av kvinnor, som vi vet mest gynnar kvinnors möjligheter att förena familj med arbete, medan de utan att blinka tycker att man ska tillåta skatteavdrag för de tjänster som i deras fördomsvärld gynnar män och utförs av män. Inför budgetmotionen attackerar de den socialdemokratiska partiledningen för att man vill behålla RUT.

 

1 kommentar:

  1. Det är väl klokt att de gör så. Om du oroar dig för att kvinnorna sliter ut sig vem tänker du skall hjälpa Polskan som städar hemma hos dig för en minimilön. Tänk om du istället jobbade för kortare arbetsdag, få männen att ta ansvar och dessutom började jobba för att minska den massarbetslöshet som ni infört.
    Arbetslösheten har fördubblats under den Moderata alliansen.

    Att skicka kvinnor tillbaks till pigtjänster och den tid som var då ni bekämpade deras rösträtt, du vet den som ni numera anser att ni stred för, den tid då ni stred mot sociala reformer och mot allmän sjukvård.

    Faktum är de kvinnorna var tryggare än en utsatt kvinna med f-skattsedel idag.

    Fast har man en utrikesminister misstänkt för folkrättsbrott kanske man inte kan önska mer.

    Eller gör som Fredrik, anställ svart arbetskraft.

    Men för oss andra är det ett steg 100 år tillbaks i tiden...för er ett steg frammåt..Det säger en del....Eller tänker du att Carl bildts barnsoldater skall jobba på McDonalds, och deras mammor städa hemma hos McDonalds chef. De tvingas vara hemma hos honom i 12 timmar om dagen men får betalt 3-4 timmar eftersom resten av tiden är väntan....

    SvaraRadera