4 december 2011

Politik hit och dit S ledarstil

Håkan Juholt skriver att det måste bli slut på kvartalspolitiken. Men det var inte tänkt som en kritik mot den egna ledarstilen utan mot alliansens politik. Själv byter han ju politik vecka för vecka. Libyen eller inte Libyen. Insats med flyg eller fartyg. Skattesänkningar för pensionärer eller höjningar för alla andra. Vinst i omsorgen eller inte. Och socialdemokraterna tvingas uttala förtroende för honom dag efter dag. Likväl vet ingen vad socialdemokraterna vill.

Han kanske är irriterad att alliansens politik ligger fast kvartal efter kvartal och ger stabilitet. Det har ju knappast varit hans ledarstil.

1 kommentar:

  1. Menar du att massarbetslöshet, bidragsberoendets ökande, fattigdomens ökande är stabilitet...Eller menar du att man kan köpa demokratiska beslut av Fredrik så at thans vänner gynnas. Läses Carema där fru R är kuttersmycke och andra moderater starkt inblandade. Eller tänker du på att moderaterna i Stockholm köper propaganda för 77 miljoner om året. Eller tänker du på att vi som enda demokrati har en propagandaminister...Att stabilt öka klyftorna kanske du menar...

    SvaraRadera