27 augusti 2017

Värden att leva upp till för moderat politik.

Fem viktiga utgångspunkter som en ny partiledare måste leva upp till. 

För det första att i varje läge verka för att alliansen lägger en gemensam budget, med stopp för skattehöjningar, kontroll över bidragsutveckling och de satsningar som krävs för trygghet på gator och torg liksom för försvaret av våra gränser och vår frihet.  En gemensam alliansbudget är inte att splittra borgerligheten utan att föra den samman kring en gemensam agenda för Sverige. Det finns inget bättre sätt att minska Sverigedemokraternas inflytande än genom att sätta stopp för en vänster som regerar utan stöd för sin politik. 

För det andra se till att värna ett fritt företagande och stå stark emot vänsterns attacker på marknadsekonomi, företagare och företagande. 

För det tredje stå upp för en försvars- och säkerhetspolitik som svarar mot verklighetens hot och utmaningar. Försvarsanslagen måste höjas mot de nivåer som krävs för att vi ska uppnå en både snabb och långsiktig styrketillväxt. 

För det fjärde se till att vi får en migrationspolitik som ställer krav på dem som kommer samtidigt som var och en som har flytt och hela vårt samhälle ska kunna känna sig trygga från kriminalitet och terror. 

För det femte ta strid för valfriheten och mångfalden i välfärden och för alla de verksamheter som i dag är en del av svensk välfärd. 

Moderaterna ska vara att lita på. Väljarna ska kunna lita på att vi står för frihet och rätt i varje enskild fråga och inför varje stor utmaning. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar