25 maj 2016

Nya ministrar hjälper inte gammal politik

Det är ett stort fel med regeringsombildningen. Regeringen ombildas inte utan består med samma politik, samma koalition och samma oförmåga, bara med några nya personer. 

Problemet är att de saknar en politik för en fungerande bostadsmarknad. Det hjälper inte med en ny minister när man har gammal politik.

Problemet är att de saknar en politik för nya jobb. Det hjälper inte med nya ministrar när man fortsätter med gamla skattehöjningar och en gammal arbetsrätt som hindrar nyanställningar. 

Problemet är att Mp är emot en politik som ger tillväxt och socialdemokraterna är emot en politik som underlättar för fler att bli företagare och för företag att växa. 


Alla dessa problem och många till består eftersom det är samma partier och samma politik. Och samma politik ger samma resultat. Stillastående bostadsmarknad. Ökade underskott och höjda skatter. Avvecklad kärnkraft och ökade CO2 utsläpp. Höjda skatter på företagande och på jobb ger färre jobb. Det hjälper inte om det är nya eller gamla ansikten som för en gammal politik. Den är gammal och fel för det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar