26 maj 2010

Vänsterns förslag är ogenomtänkta och drabbar oss hårt.

I går skrev jag om de rödgrönas utrikespolitik och att man blundar för ryska militära baser som finns i länder mot deras vilja, medan man fördömer amerikanska baser som finns som ett led i självständiga nationers frivilliga försvarssamarbete med USA.

Det är många som dömt ut det som galet och direkt farligt för stabiliteten. Socialdemokraterna har mest hukat och sagt att man inte menar något med det och att det är en utopi medan vänsterpartiets företrädare säger att man visst det menar något med kravet.

Det börjar bli lite underligt med de rödgröna som för fram krav som sex timmars arbetsdag och kortare arbetsvecka som avfärdas som drömmar och utrikespolitik som man inte menar något med. De borde sluta drömma och säga vad de menar. Tyvärr är det i det här fallet så att man menar att Sverige ska kräva att länder som är beroende av USA för sitt försvar ska lämnas ensamma.

Men de rödgröna angriper inte bara USA. I dag kunde man läsa i DN att man också angriper Stockholm och försvar sig med att det inte drabbar så hårt. Fastighetsskattehöjningen drabbar inte så många skriver man, men som det står på annat ställe i DN så kommer merparten av dem som drabbas ha just vanliga inkomster. Och så är planen att skjuta på Förbifart Stockholm och om den inte byggs höja trängselskatter, bensinpris, extra p-avgifter och färre körfält.

Alltså först motarbetar man att man ska lösa trafikproblemen, därefter vill man göra allt värre för stockholmarna! Men det kanske är så att man inte riktigt menar det man säger?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar